ΒΟΗΘΕΙΑ

- ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.


- ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ CLICKS.


ΈΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΜΠΑΡΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.


- ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ», ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.


- ΤΟ RESLIGHT.COM ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ» ΛΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗ Η ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ E-MAIL: info@reslight.com, ΤΗΛ. 00302106633308