ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

1. ΤΟ RESLIGHT.COM ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ. ΤΟ RESLIGHT.COM ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ (ΠΧ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ). ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.


2. TO RESLIGHT ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ.

3. TO RESLIGHT ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ PAYPAL(WWW.PAYPAL.COM) ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ONLINE ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.


4. TO RESLIGHT ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL, ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 128-BIT (ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΗΜΕΡΑ), ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ONLINE ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL (SECURE SOCKETS LAYER), ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ STANDARD ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEB SITES) ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ (WEB SERVERS). ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ SSL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ (SERVER) ΝΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

5. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΛΠ.) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ RESLIGHT.COM ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΚΑΙ 13 ΤΟΥ ΤΟΥ Ν. 2472/1997.