ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ (EXPRESS ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ).

ΤΟ RESLIGHT.COM ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΕ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΜΕΣΩ FAX Η ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Η ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤO RESLIGHT.COM ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ & ΠΛΑΤΩΝΟΣ 2, ΣΠΑΤΑ 19004, 00302106633308

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 24 ΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ, Η ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΣ.
ΣΥΝΕΠΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ
- ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL (ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ OTENET, FORTHNET, TELLAS...).
- ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΟΙΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.


ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΜΕ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.